Keresés a bubb.hu oldalakon:
Amit egészségedért megtehetsz

Amit egészségedért megtehetsz

-Apró praktikák - csak hölgyeknek!Rendszeres szűrővizsgálattal és önvizsgálattal a nőgyógyászati problémák is megelőzhetők!
szűrővizsgálat, önvizsgálat, hölgyek, nőgyógyászati problémák, higiénia, fertőzés, ren
-Gyógyuljon Garanciával!-Gyógyuljon Garanciával!
-HPV-oltás - előrehozva...Már a 11 és 12 év közötti kislányokat is be kellene oltani HPV (humán papillóma virus) ellen, még azelőtt, hogy szexuális életüket elkezdenének, derül ki az Amerikai Szülész-Nőgyógyász Kollégium (American College of Obstetricians
HPV, humán papilóma virus, szexuális élet, oltás, nemi szervek, gát, immunrendszer, méhnyak,
-Rákszűrés még időben-Rákszűrés még időben
-Téli depresszió? Tippjeinkkel elkerülheted!A téli lehangoltság gyötrő kimerültségben végződhet. Ez gyengíti az immunrendszert, visszaveti a munkakedvet, konfliktusokat okozhat a család életében. Összegyűjtöttünk néhány ötletet a borongós kedv ellen.
Téli,depresszió,Tippjeinkkel,elkerülheted
90 napos diéta receptek90 napos diéta - A szétválasztó diéta, a 90 napos fogyókúra - 90 napos diéta receptek - 90 napos diéta mintaétrend és leírása - A 90 napos szétválasztó diéta.
90 napos diéta receptek
A barátcserje hatásai és előnyei.Barátcserje és az ebből készült barátcserje-kapszula, a nőgyógyászati panaszok, komplikációk kezelésére szolgáló étrendkiegészítő termék.
barátcserje, menstruációs problémák, Szoptatás problémák, meddőség
A chia-mag fogyasztásának előnyei.Ha chia magot áztatunk vízbe, nagyjából fél óra elteltével elzselésedik. Éppen ez a tulajdonság teszi alkalmassá a chia magot a béltisztításra
béltisztítás, chia mag, zselé, kúra,
A citromfű előnyei és felhasználása.A citromfű hatékonyabbá teszi a szív munkáját, illetve antioxidánsként is fel lehet használni.
citromfű, citromfű fogyasztása, citromfű fogyasztás, citromfű célja, citromfű nyersen
A d-vitamin és a k-vitamin.A D-vitaminhiány rendkívül gyakori, a magyar népesség 95%-át érinti. Ezért az immunrendszer és a csontok egészségének fenntartásához szükséges pótolni
d-vitamin, k-vitamin, vitaminhiány, olcsó vitamin
A d-vitamin jótékony hatásai.Az UV-sugárzás (vagy ultraibolya, ibolyántúli) a látható fénynél rövidebb, de a röntgensugárnál hosszabb..
UV-sugárzás, ultraibolya, ibolyántúli, UVA sugarak, UVB tartomány
A fehérje diéta.Fontos kiemelni, hogy a fehérjediéta csak akkor alkalmas fogyókúrához, ha mozgunk is mellette, edzés hiányában csak híznánk.
fehérje, diéta, isowhey,
A fejfájás kezelése természetes útonA fejfájás okai - Az állandó fejfájás - A fejfájás ellen - A fejfájás és a hányinger - Fejfájás csillapító gyógymódok - A cluster fejfájás - A fejfájás kezelése.
A fejfájás kezelése természetes úton
A friss méhpempő hatásaiA friss méhpempő hatásai
méhpempő
A galagonya jellemzői.A galagonya hatékony vérhígító szer és alacsony mellékhatású profillal rendelkezik. A kísérletekben igen hatásosnak bizonyult, a vérrögök megszüntetésében.
galagonya, vérrög, szívbénulás, kardiovaszkuláris, Ischaemia
A ginkgo biloba előnyei.A ginkgo biloba vagy röviden ginkgó nem más, mint a páfrányfenyő, ami egy lombhullató, gyógynövényként is ismert kétlaki fa.
ginkgo biloba, ginkgo, biloba, fa, ginkgo biloba fa
A hajdina előnyei.Akik étrendjükből száműzik a húst, nagyon oda kell figyeljenek, hogy minden fontos fehérjéhez és esszenciális aminosavhoz hozzájussanak
hajdina, vegetáriánus, lisztérzékeny, ételallergia
A heresérv jelei és kezeléseHeresérv ellen házilag - A heresérv tünetei - Here sérv gyógymódok - Heresérv műtét előtt és után - A heresérv jelei, előjelei - A heresérv tünetek felismerése.
a heresérv jelei és kezelése
A királydinnye előnyei.Királydinnye képes megemelni a luteinizáló hormont, illetve a szabad tesztoszteront az egészséges férfiaknál
királydinnye, királydinnye, király dinnye testépítés, testépítés
A köles elkészítéseA köles a konyhában - A köles hatásai az egészségre - Köles receptek - Köles recept tippek - Jobb egészség kölessel - A köles elkészítése, főzése - A köles mint köret.
a köles elkészítése
A konjac-liszt jótékony hatásai. A konjac liszt egy rendkívül hatékony, lúgos hatású élelmiszer, amely a sok állati eredetű termék fogyasztása mellett segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának elérését is. Egészségügyi előnyei sokrétűek
konjac, konjak, konjak liszt, egészségügyi előny, előny, ördögnyelv
A kruppos köhögésKöhögés elleni terápiák - A száraz köhögés csillapítása - Köhögés csillapítás otthon házilag - A Hurutos köhögés és a Száraz köhögés ellen - Kruppos köhögés.
a kruppos köhögés
A lábgomba tünetei ellen krémA lábgomba kezelése otthon egyszerűen - Lábgomba elleni krém - A lábgomba tünetei - Lábgomba ellen terápiák - A lábgomba házi kezelése - Melyik a jó lábgomba kenőcs?
a lábgomba tünetei ellen krém
A legjobb ránctalanító megoldásokA ránctalanítás kezelése házilag - Ránctalanító megoldások - Ránctalanítás otthon - A ráncok ellen - Mi a legjobb ránctalanító? Otthoni ránctalanító arcpakolás.
ránctalanítás
A magas belső láz tünetei és csillapításaA magas láz megszüntetése - Belső láz ellen házilag - A láz csillapítása, kezelése - A belső láz tünetei - Hasmenés láz - A láz ellen és a láz tünetei ellen.
belső láz
A neera szirup és a fogyókúra. A Neera és a súlycsökkenés. A Neera méregtelenítő kétségtelenül az egyik legbiztonságosabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb fogyókúrás készítmény.
neera, szirup, neera szirup, méregtelenítő, méregtelenítés, súlycsökkenés, súly
A parajdi só előnyei.Az étkezési sóként általánosan használatos úgynevezett konyhasó és asztali só a bányászott kősónak egy olyan változata, amelyet kémiailag tisztítanak
parajdi ós, parajdi, sóbánya, gyógyhatás, étkezési só, felhasználás
A sarlósejtes vérszegénységVérszegénység ellen sokféle módon - A vérszegénység tünetei és kezelése - A vashiányos vérszegénység jelei - A sarlósejtes és a vészes vérszegénység megszüntetése.
a sarlósejtes vérszegénység
A sörélesztő hatásai.A sörélesztő segít, hogy szervezetünk jobban ellenálljon a betegségekkel szemben. A benne található poliszacharidok ugyanis erősítik a makrofágokat, amelyek így jobban fel tudják venni a harcot a kórokozókkal.
sörélesztő, sör, vércukor, immunitás
A szemfenék vizsgálatSzemműtét előtt és után - Látásjavítás házilag egyszerűen - A szemműtét ára - A lézeres szemműtét ára és hatékonysága - Szemfenék vizsgálat tudnivalók és következmények.
a szemfenék vizsgálat
A szívritmuszavar sokfajta gyógymódjaA Szívritmuszavar okai és kezelése orvosi és természetes úton - A szívritmuszavar tünetei és jelei - Hogyan lehet a szívritmuszavar betegségből kigyógyulni?
szívritmuszavar
A taurin súlycsökkentő hatásai.A taurin fontos szerepet tölt be a vérzsír, a folyadék, illetve az ásványi anyagok felszívódásának szabályozásában is.
Taurin, fogyókúra, fogyás, taurin fogyás
A torokfájás ellen sokféle terápiaTorokfájás elleni otthoni terápiák - Torokfájás ellen természetes úton - A torokfájás kezelése és okai - Az erős torokfájás megszüntetése házilag - Mi a torokfájás valójában?
A torokfájás ellen sokféle terápia
A vesemedence gyulladás tünetei és kezelése házilagVesemedence gyulladás elleni gyógymódok - A vesemedence gyulladás tünetei - A vesemedence gyulladás kezelése otthon - Melyek a vesemedence gyulladás jelei?
a vesemedence gyulladás tünetei és kezelése házilag
A vörösbab a zöldbab és az adzuki babA zöldbab - A bab és az adzuki bab - A fekete bab és a vörösbab - Milyen hasznos tápanyagok találhatók meg a babban? A zöldbab jótékony hatásai - A bab elkészítése.
a vörösbab a zöldbab és az adzuki bab
Acai berry jótékony hatásai. Az acai berry az Amazonas vidékén őshonos gyümölcs, amelyet ma már többféle formában könnyedén beszerezhetünk. Évszázadok óta fogyasztják a betegségek megelőzésére, valamint a fiatalság megőrzésére. Az acai berry magas antioxidáns hatásai mellett gazdag vitamin, aminosav, nyomelem és ásványi anyag tartalommal is rendelkezik. Fogyasztásával megelőzhetőek a rákos megbetegedések és a súlycsökkenés is támogatható.
Acai Berry , Antioxidánsok , Termék kategóriák,Bioegészség kft,https://multi-vitamin.hu
Allergiás tünetek és a csalánkiütésA csalánkiütés - A csalánkiütés kezelése - Melyek a csalánkiütés okai? Allergiás kiütések hatékony kezelése - A csalán kiütés oka - Az allergiás tünetek megszüntetése.
Allergiás tünetek és a csalánkiütés
Az A-vitamin és a béta-karotin.A béta-karotin fokozza az immunrendszer működését, véd az érelmeszesedés ellen, csökkenti a szívkoszorúér-elzáródás.
A-vitamin, pajzsmirigy, béta karotin, vitamin, szervezet,
Az Alzheimer-kór és a demencia terápiáiAlzheimer kór és demencia okai - Az alzheimer kór tünetei - Az időskori demencia - Az alzheimer kór kezelése és lefolyása - A demencia tünetei és kezelése.
Az Alzheimer-kór és a demencia terápiái
Az antioxidánsok hatásai és előnyei.A C-vitamin minimálisan ajánlott napi adagja 60 mg. Ez a mennyiség viszont csak a hiánybetegségek elkerülését teszi lehetővé.
C-vitamin, antioxidáns, adag, mg
Az antioxidánsok hatásai.Az antioxidánsok lassítják az öregedést, de nem mindegy milyen mennyiségben veszünk magunkhoz antioxidánsokat
antioxidánsok, antioxidáns, öregedés, c-vitamin, e-vitamin
Az aszkorbinsav hatásai.Szervezetünk nem gyártja le saját C-vitamin igényét, ezért fontos ezt a vitamin a táplálkozás során bevinni a szervezetünkbe.
aszkorbinsav, az aszkorbinsav, az aszkorbinsav élettani hatásai, c-vitamin
Az e-vitamin jótékony hatásai.E-vitamin szedésével változó kori kellemetlen tünetek súlyossága jelentős mértékben csökkenthető. Már napi 15 milligrammal
változó kor, e-vitamin, LDL, szabad gyökök
Az epilepszia kezelése természetes útonAz epilepszia kezelése, gyógyítása - Az epilepszia tünetei - Melyek az epilepszia okai - Az epilepszia fajtái és természetes terápiák - Az epilepszia kezelése.
az epilepszia kezelése természetes úton
Az izületi gyulladás kezelése otthonIzületi gyulladás elleni terápiák - Izületi gyulladásra - Az izületi gyulladás okai, kezelése házilag, gyógyszer - Az izületi gyulladás lelki okai - Sokizületi gyulladás.
izületi gyulladás
B-vitaminok előnyei.A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, ezek egy részét szervezetünk elő tudja állítani, bizonyos esetekben azonban fontos kívülről bejuttatni őket.
B-vitamin, ajánlás, vitaminok, család
B-vitaminok hatásai.A B-vitaminok hatásait a szépségápolás területén is ki tudjuk használni, erősíthetjük vele körmeinket, hajunkat és bőrünket.
vitamin, vitaminok, b-vitamin, b-vitaminok, szépségápolás, hajhullás, körömerősítés
Biotech termékek és a sport.Biotech termékek kedvező áron, folyamatos akciók! Fehérjék, aminosavak, vitaminok, müzli és protein szeletek, ízületjavítók, csoportosítva, típusok szerint.
Biotech, biotech termékek, vitaminok, ízületjavítók, fehérjék, aminosavak
C-vitamin és az egészség.Mennyi az ajánlott napi C-vitamin bevitel, milyen kedvező hatást várhatunk a c-vitamin szedésétől
aszkorbinsav, c-vitamin, citromsav, természetes, a citromsav
C-vitamin jótékony hatásai.Legfőképpen friss gyümölcsökkel és zöldségekkel érdemes bevinni C-vitamint, azonban előfordulhat, hogy nem tudjuk fedezni a napi C-vitamin-szükségletet
c-vitamin, immunrendszer, aszkorbinsav, vitamin
Chia-mag jellemzői.A cikkek segítségével a chia-mag jellemzőit is megismerhetjük, amely egy igazán sokoldalú, szuper élelmiszer. Rákmegelőző és immunerősítő hatásai mellett természetes orvossága a 2-es típusú cukorbetegségnek. Egy rendkívül egészséges élelmiszer, amely magas antioxidáns hatásokkal is bír. Rendszeres fogyasztásával támogatható a fogyókúra, fokozható az állóképesség és a fizikai teljesítmény is.
flavin7-vitamin, chia-mag,
Citromfű jótékony hatásai.A citromfű (Melissa officinalis), az árvacsalánfélék családjába tartozó évelő növény. Kellemes, citromos illata van. Citromfű tea alkalmazása külsőleg-belsőleg
citromfű, citromfű tea, alkalmazása belsőleg, külsőleg
Comvita fluoridmentes fogkrémA fluormentes fogkrém használat előnyei - Comvita minősített fluorid mentes fogkrém Propolisz és Teafaolaj összetevőkkel - A legjobb fluormentes fogkrémek.
comvita fluoridmentes fogkrém
Cotifibra jótékony hatásai.A Cotifibra Bélradír kiviből kivont természetes eredetű pektineket, rövidláncú prebiotikus rostszálakat tartalmaz.
Cotifibra, kiwi, bélradir, természetes anyagok, aranyér
Csak tiszta ivóvizet fogyassz!Amikor csak megteheted, mindig tiszta klórmentes ivóvizet fogyassz és ételeid is azzal készítsd. Ebben segítenek Neked a minőségi Aquaphor víztisztítók.
víztisztítás, klórmentesítés, egészség
Édesgyökér hatásai és előnyei.Az édesgyökér glabridin tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja a testzsír-százalékot. Csökkenti a koleszterinszintet és a belső szervek zsírosságát.
Édesgyökér, emésztőrendszer, fogyás, gyógyítás
Ekcémás kenőcs készítése otthonEkcéma elln - Az ekcéma kezelése - Bőrallergia - Az ekcéma okai - Az ekcéma kezelése házilag - Ekcéma kenőcs - Ekcéma ellen természetesen - Ekcémás bőr tünetei ellen.
ekcémás kenőcs készítése otthon
Eritrit hatásai.Az eritrit cukoralkohollal kontroll alatt tartható a vércukorszint
eritrit, eritritol, eritritről, eritrtittel, főzzünk
Ezekre a problémákra alkalmazd a Safe LasertMilyen problémákra jók az SL500 és SL150 Safe Laser készülékek? Adott betegségek esetén melyik lágylézert alkalmazzuk és hogyan? A Safe Laser készülék hatásai:.
lágylézer hatása, safe lézer hatásai
Ginseng tulajdonságai. Mi mindenre jó a Ginseng és annak különböző fajtái Milyen terápiánál alkalmazzák a Ginsenget mint gyógynövényt.
ginseng, gyógynövény, terápia, depresszió
Grapefruit-csepp gyógyhatásai.Ha az arcunkon alkalmazzuk, a grapefruit-csepp kiváló bőrápolószer, de érzékeny bőrűeknek ajánlatos vízzel hígítva használni.
grapefruit, bőrápolás, Grapefruit mag csepp,
Gyerekvitaminok - kalcium, magnézium.A kalcium és a magnézium minden gyermeki szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyag.
gyerek vitaminok, vitamin, kalcium, magnézium, gyermek
Gyömbér előnyei.Az immunrendszer feladata, hogy ellássa azokat a komplex folyamatokat, melyek segítenek abban, hogy megvédjék a testet a különféle betegségekkel szemben
gyömbér, a gyömbér, előnyei, immunrendszer, Gyulladáscsökkentő, Antioxidáns, T-sejt
Gyümölcscukor hatásai, előnyei.A gyümölcscukor igen alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, melynek nagy előnye, hogy nem hizlal.
gyümölcscukor, fruktóz, glükóz, szőlőcukor, Cukorbeteg
Hatha jóga és Mandala jógaA jóga pozitív hatásai az emberi szervezetre - Bikram jóga - Mandala jóga - Jobb egészség jógával - Kismama jóga - Hatha jóga - Otthon és a mindennapi életben.
Hatha jóga és Mandala jóga
Huminsavak és fulvosavak. A Huminiqum huminsavak és a fulvosavak mellett tartalmaz máriatövis-kivonatot, C-vitamint és számos ásványi anyagot: szilíciumot, vasat, cinket, mangánt.
huminsav, fulvosav, huminiqum, máriatövis
ImmunTurbó.comLegyen Erősebb Immunrendszere!
ImmunTurbó.com
Izom fájdalom, izomhúzódás és az izomlázAz izomfájdalom okai - Izomfájdalom a karban - Az izomfájdalom sokféle oka - Az izomfájdalom kezelése - Az izomláz kezelése - Izomfájdalmak - Izom fájdalom terápiák.
izom fájdalom, izomhúzódás és az izomláz
K2-vitamin hatásai és előnyei.A K2 vitamin felhasználása és további előnyei. Milyen hatásai vannak a szívbetegségekre és a csont erősödésére.
k2-vitamin, k2, vitamin, csont, sziívbetegségek
Klimax tünetenyhítésKlimax, változókor, menopauza tünetenyhítés, terápiák - A klimax tünetei - A változókor tünetei - A menopauza tünetei - Tudnivalók a változókori menstruációról.
Klimax tünetenyhítés
L-arginin és a testépítés.Az L-arginin részt vesz a kreatin és a növekedési hormon termelésében, ezenfelül fokozza a nitrogén-oxid koncentrációját a szervezetben
L-arginin, fehérje, aminosav, növekedési hormon
Lapacho tea jótékony hatásai.A lapacho teát megelőző jelleggel fogyaszthatjuk hideg és influenzás időszakokban, vagy bármikor, amikor a különféle fertőzések veszélye nagy.
lapacho tea,
Lkarnitin hatásai.L-karnitin amely késlelteti a kimerültséget.
l-karnitin, sportolók, l-karnitin használata, l-karnitin sportolóknak.
Magnézium előnyei.A magnézium csökkenti a csontritkulást és a vérnyomást, ezenfelül a túl kevés magnméziumot szedő hölgyek kisebb eséllyel lehetnek cukorbetegek
magnézium, magnézium előnyei, vérnyomás, menstruáció, csontritkulás
Mannavita goji gyümölcslé + szárított házhozszállításImmunerősítő - Antioxidáns - A szem egészségéért is felel - Jobb közérzetet biztosít - Magas vérnyomás ellen - A Termékenység és a libidó növelése - Szív? és érrendszeri problémák megelőzése.
goji bogyó, goji gyümölcslé, goji berry
Mate-tea fogyasztásának előnyei.Hogy hogyan fogyasztjuk a matét, az elsősorban a saját ízlésünktől függ. Teaként az ital rendkívül sokoldalú, és elkészítésének több módja ismert:
Mate tea, készíítés, kávé,
Máj méregtelenítés, azaz máj tisztításMáj méregtelenítés házilag - A máj méregtelenítése, tisztítása - Természetes máj tisztítás - A máj méregtelenítés tünetei, kúra - A máj és epe méregtelenítése .
máj méregtelenítés, azaz máj tisztítás
májtisztító készítmények vásárlása Bio Gyógyulás videók
májtisztító készítmények vásárlása
Mák és mákolaj előnyei.a mák és a mákolaj előnyei: gyógyászati használata igen fontos szerepet tölthet be a 21. században. Többek között a jódhiány kezelésére használják
mák, mákolaj, kalcium, jódhiány, jódhiány megelőzése
Megfázás.GuruMegfázás elleni terápiák - Torokgyík, a hörghurut gyógyítása - Felső légúti fertőzés - Megfázás gyógyszer - Az influenza kezelése otthon - Hidegrázás láz nélkül, tüsszentés.
megfázás.guru
Mire jó a B12 vitaminA B12-vitamin sokféle gyógyhatása - A B12 vitamin hiány tünetei, okai és megelőzése - B12 vitamin források a természetben - A B12 vitamin ára és minősége.
mire jó a B12 vitamin
Pektin hatásai, előnyei.A pektin ital egy természetes étvágy csökkentő, amely képes az emésztési folyamatokat serkenteni és a zsír lerakódását megakadályozni.
pektin ital, pektin fogyás, pektin méregtelenítés, pektin fogyókúra, pektin termékek
Q10 jótékony hatásai.A koenzim Q10 olyan anyag, amit a szervezet természetes úton képes előállítani, megfelelő mennyiségével kezelhető az ízületi gyulladás.
q10, koenzim, q10 koenzim, a q10 koenzim, a q10
Sérvműtét előtt és utánLágyéksérv ellen házilag - A sérv gyógyítása - Hasi sérv, Nyaki sérv, Rekeszsérv - A nyaki sérv tünetei - A sérv tünetei ellen természetes úton - Sérvműtét után.
sérvműtét előtt és után
Sokféle megoldás agyi infarktus (stroke) ellenStroke megelőzés és kezelés - A stroke jelei - Agyi infarktus gyógyítás - A stroke tünetei és előjelei - A stroke (sztrók) kezelése orvosi és természetes úton.
sokféle megoldás agyi infarktus (stroke) ellen
Streptococcus ellen otthoni gyógymódokA streptococcus agalactiae és a staphylococcus tünetei - A streptococcus agalactiae kezelése - A streptococcus agalactiae férfiaknál - A streptococcus pneumoniae és agalactiae.
streptococcus ellen otthoni gyógymódok
Teherbeesés természetes útonA teherbeesés esélyei - Teherbeesés menstruáció alatt - A teherbeesés menstruáció után. A teherbeesés folyamata - A teherbeesés valószínűsége - A teherbeesés esélyének növelése.
teherbeesés természetes úton
Wellstar imune alga komplex Imune alga kapszula információk és vásárlás - Wellstar Imune és Green gold pur + Kineto és Génió termékekről részletesen - Zöld alga komplex a Wellstartól.
imune alga, wellstar imune alga, imune alga komplex, spirulina, chlorella
Zafír barátcserje kapszula vásárlás 1 perc alattNatural barátcserje kapszula vásárlás - Hormonszint kiegyensúlyozás Barátcserjével - Természetes progeszteron pótlás - Mit tud a barátcserje? - Hatékony Barátcserje kúrák változókorban + PMS ellen.
Zafír barátcserje kapszula vásárlás 1 perc alatt
Zöld kávé fogyókúrás hatásai.A zöld kávé klorogénsav tartalma hatékonyan képes szembeszállni a szabad gyökökkel.
zöld kávé, anyagcsere, ébrenlét, antioxidáns, zöld kávébab
Az Immunerősítés linkgyűjtő szerkesztője: Gerzson

Immunerősítés

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat